Cestovná kancelária zameraná na detské tábory, možnosti jej založenia - Havelková, Jana; Petrů, Zdenka, 1953-; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cieľom bakalárskej práce je na základe súčasnej situácie - prieskum trhu a dotazníkové šetrenie - vytvoriť koncept založenia cestovnej kancelárie, ktorá sa bude plne koncentrovať na organizáciu detských táborov podľa momentálnych potrieb trhu. Práca sa primárne zaoberá otázkou, či je možné v súčasnosti na Slovensku nájsť priestor pre založenie novej cestovnej kancelárie, ktorá sa bude zameriavať na tvorbu detských táborov podľa aktuálnej situácie na trhu.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses