Tvorba produktu se zaměřením na poutní místa v České republice - Jarmová, Jitka (2012)
Cílem této práce je vytvoření zájezdu po zajímavých poutních místech České republiky a poukázat na velké množství poutních míst, která by se mohla stát vyhledávanějším cílem poutníků. Bakalářská práce je rozdělena do tří částí. První část definuje pojmy spojené s cestovním ruchem, v druhé části je sestaven samotný zájezd. Třetí část obsahuje celkovou nabídku zájezdu. Vše je doplněno přílohami, ve kterých se nacházejí především obrázky navštívených poutních míst.