Tvorba produktu se zaměřením na poutní místa v České republice - Jarmová, Jitka; Petrů, Zdenka, 1953-; Strakova, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této práce je vytvoření zájezdu po zajímavých poutních místech České republiky a poukázat na velké množství poutních míst, která by se mohla stát vyhledávanějším cílem poutníků. Bakalářská práce je rozdělena do tří částí. První část definuje pojmy spojené s cestovním ruchem, v druhé části je sestaven samotný zájezd. Třetí část obsahuje celkovou nabídku zájezdu. Vše je doplněno přílohami, ve kterých se nacházejí především obrázky navštívených poutních míst.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses