Podnikové vzdělávání zaměstnanců - Zábrodská, Jana (2012)
Diplomová práce se zaměřuje na podnikové vzdělávání zaměstnanců. Na příkladu společnosti působící v oblasti mediálního plánování, která si nepřála být jmenována, je sledován proces vzdělávání jak z pohledu organizace, tak z pohledu jejích zaměstnanců. Práce poukazuje na hlavní aspekty a nedostatky vzdělávání ve společnosti a uvádí soubor doporučení, jež by vedla k jeho zefektivnění.