Specifika běloruského účetnictví - Pakhomava, Aliona; Pelák, Jiří, 1977-; Šmídová, Jekaterina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce je věnována specifice běloruského účetnictví. Cílem je poskytnout základní představu o účetnictví v Běloruské republice z hlediska právních předpisů a praxe. Větší pozornost bude věnována zjištění nedostatků daného účetního systému a budoucím změnám, které by měly tyto nedostatky odstranit. Dalším cílem mé diplomové práce je porovnání úpravy dlouhodobého hmotného majetku dle české a běloruské legislativy. V centru zájmu budou také odpisy a vazba na daňové předpisy
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses