Podmínky pro rozvoj příjezdového cestovního ruchu v Bělorusku - Veka, Aliaksei; Valentová, Jana; Harbitski, Siarhei; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Daná bakalářská práce je věnována tématu rozvoje příjezdového cestovního ruchu v Bělorusku, jakož katalyzátoru jeho sociálně-kulturního, politického a ekonomického rozvoje. Pohyb turistů na mezinárodní a národní úrovni významně přispívá k řešení otázek zaměstnanosti, vytváří příjem pro národní a regionální hospodářské subjekty, podporuje materiální blahobyt občanů své země. Bohužel rozvoj cestovního ruchu v Bělorusku zatím nedosáhl takového rozsahu jako v zahraničí. Za těchto podmínek je tím nutnější využívání mezinárodních zkušeností a studií v národním odvětví cestovního ruchu. Pravě proto v této práci zkusím zhodnotit existující stav CR v zemi, rozebrat jeho příčiny a nabídnout možné způsoby řešení situace.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses