Potenciál slatinných lázní Toušeň - Velátová, Barbora; Valentová, Jana; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem bakalářské práce na téma: Potenciál slatinných Lázní Toušeň bylo najít potenciál Lázní Toušeň, které řadíme mezi menší lázeňská zařízení, a dokázat, že tyto lázně diponují potenciálem k tomu, aby mohli konkurovat větším lázeňským zařízením v ČR. Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy lázeňství, např. lázeňské místo, druhy lázeňské péče, lázeňské služby, přírodní léčivý zdroj atd. Praktická část je věnovaná charakteristice a analýze Lázní Toušeň a dotazníkovému šetření mezi obyvateli ČR a návštěvníky Lázní Toušeň.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses