Strategie marketingové komunikace pro lehkoatletický mítink "Velká cena Ústí nad Labem" - Solcerová, Olga; Surynek, Alois, 1954-; Kašparová, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem práce bylo vytvoření nové komunikační strategie pro atletický mítink Grand Prix Ústí nad Labem a tím zajištění vyšší účasti publika. První část diplomové práce je soustředěna na teoretická východiska s důrazem na marketingovou komunikaci a její odlišnosti v rámci zaměření na sport a dále k vývoji efektivní komunikace za pomoci nástrojů komunikačního mixu. Druhá část této práce je věnována historii a současnosti atletiky v Ústí nad Labem a historii Grand Prix Ústí nad Labem. Ve třetí části této práce popisuji současné fungování atletického mítinku, jeho organizační strukturu, finanční stránku a dosavadní komunikační strategii. Čtvrtou částí je samotný výzkum prováděný prostřednictvím dotazníků. Výsledky dotazníkového šetření a pozdější výstupy z SPSS napomohly k vytvoření páté části, ve které je navrženo nové zaměření komunikační strategie atletického mítinku -- billboardy, vstupné, televizní reklama, zlepšení internetové komunikace apod., které by mělo napomoci zvýšení účasti veřejnosti na samotném mítinku Grand Prix Ústí nad Labem.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses