Pobídky v obchodních vztazích - Vácha, Jan; Pelák, Jiří, 1977-; Ševcovicová, Edita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Obsahem diplomové práce jsou pobídky v obchodních vztazích z pohledu účetnictví a daní. Práce je zaměřena zejména na pobídky v nájemních vztazích, skonta, bonusy, slevy a věrnostní programy. Práce diskutuje různé možnosti účetního řešení pobídek z pohledu poskytovatele i příjemce. Zároveň se zabývá i otázkou daňového řešení. Součástí práce je porovnání účetního řešení dle platných českých předpisů a Mezinárodních standardů účetního výkaznictví IFRS.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses