Spokojenost zaměstnanců a stabilizace pracovníků v podniku - Krynková, Pavla (2012)
Tato diplomová práce se zabývá spokojeností zaměstnanců jednoho výrobního závodu textilní společnosti, který se potýká s vysokou mírou fluktuace zaměstnanců. Teoretická část je zaměřena na pracovní spokojenost a fluktuaci pracovníků. V empirické části je prováděna analýza pracovní spokojenosti především na základě dotazníkového šetření. V závěrečné části jsou uvedeny návrhy možných opatření, které by mohly vést ke zlepšení situace ve společnosti.