Spokojenost zaměstnanců a stabilizace pracovníků v podniku - Krynková, Pavla; Surynek, Alois, 1954-; Kašparová, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato diplomová práce se zabývá spokojeností zaměstnanců jednoho výrobního závodu textilní společnosti, který se potýká s vysokou mírou fluktuace zaměstnanců. Teoretická část je zaměřena na pracovní spokojenost a fluktuaci pracovníků. V empirické části je prováděna analýza pracovní spokojenosti především na základě dotazníkového šetření. V závěrečné části jsou uvedeny návrhy možných opatření, které by mohly vést ke zlepšení situace ve společnosti.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses