Ocenenie spolocnosti Zabka Polska, SA - Dratva, Martin; Sieber, Patrik, 1977-; Šenkyřík, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Predmetom diplomovej práce je ocenenie spoločnosti Zabka Polska, SA. Táto spoločnosť sa zaoberá prevádzkou maloobchodných predajný typu convenience v Poľsku. Cieľom tejto práce je odhadnúť tržnú hodnotu Spoločnosti k 31.12.2010. Hlavnou metódou ocenenia je výnosová metóda založená na diskontovaných peňažných tokoch vo variante DCF Equity. Ako podporné metódy som použil metódu tržného porovnania s použitím verejne obchodovaných porovnateľných spoločností ako aj historických podobných transakcií. Diplomová práca má podobnú štruktúru ako znalecký posudok a je rozdelená do šiestich na seba nadväzujúcich logických celkov.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses