Strategický plán společnosti ARTE spol. s r.o. - Müller, Jan; Tyll, Ladislav; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této diplomové práce je analýza současné činnosti společnosti ARTE spol. s r.o. působící na českém trhu v oblasti prodeje stavební, komunální a techniky se záměrem odhalit slabé či silné stránky analyzované společnosti a zároveň aktuální či budoucí tržní příležitosti a hrozby. V návaznosti na provedenou analýzu se pokusím sestavit strategický plán vycházející ze zjištěných skutečných a snažící o vytvoření souboru doporučení pro budoucí vývoj analyzované společnosti. To vše s ohledem na současný, poměrně nepříznivý, vývoj českého stavebnictví po roce 2009.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses