Proces volby optimálního způsobu přepravy zásilek se společností TNT Express Worldwide CZ se zaměřením na Special Services - Němcová, Adriana; Novák, Radek, 1960-; Zajíc, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá volbou optimálního způsobu přepravy zásilky se společností TNT Express Worldwide. V první části práce jsou teoreticky rozebrány jednotlivé služby nabízené touto společností. Jedná se jak o expresní kurýrní služby, tak o služby speciální. Dále je poukázáno na problém, který se objevuje v interní komunikaci mezi obchodními zástupci firmy a agenty oddělení Special Services. Cílem práce je stanovení podmínek a nastavení postupů, kterých je třeba pro efektivní volbu správné služby.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses