Strategická analýza společnosti COLOR EXPERT ŠTORCH, CZ s.r.o. - Vařechová, Michaela (2011)
Abstrakt Cílem diplomové práce je provedení strategické analýzy společnosti COLOR EXPERT ŠTORCH, CZ. V první části diplomové práce je představen teoreticko-metodologický aparát. Postupně je zpracována: analýza makroprostředí a mikroprostředí, dále analýza interních zdrojů společnosti a metody spojující interní a externí analýzu. V praktické části práce je nejprve komplexně představena společnost. Dále jsou v diplomové práci postupně aplikovány jednotlivé metody. Závěr obsahuje vyhodnocení výsledků strategické analýzy a doporučení budoucích strategických kroků pro společnost.