Strategická analýza společnosti COLOR EXPERT ŠTORCH, CZ s.r.o. - Vařechová, Michaela; Krause, Josef, 1978-; Jedlička, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Abstrakt Cílem diplomové práce je provedení strategické analýzy společnosti COLOR EXPERT ŠTORCH, CZ. V první části diplomové práce je představen teoreticko-metodologický aparát. Postupně je zpracována: analýza makroprostředí a mikroprostředí, dále analýza interních zdrojů společnosti a metody spojující interní a externí analýzu. V praktické části práce je nejprve komplexně představena společnost. Dále jsou v diplomové práci postupně aplikovány jednotlivé metody. Závěr obsahuje vyhodnocení výsledků strategické analýzy a doporučení budoucích strategických kroků pro společnost.
Vedoucí práce: Josef Krause
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses