Řízení průběhu zakázky ve firmě Stavcent, a.s. - Streitbergová, Pavla; Vinš, Marek; Heřman, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá teorií řízení průběhu stavební zakázky. Jak probíhá zakázka v současnosti je ukázáno na praktickém příkladu ze stavební společnosti Stavcent, a.s. Cílem práce je zmapování procesu průběhu stavební zakázky a navržení možných inovací v oblasti řízení zakázek. Práce je členěna standardním způsobem na část teoretickou a praktickou. Obsahem teoretické části je úvod do problematiky. Praktická část nejprve představuje společnost Stavcent, a.s. Dále popisuje jednotlivé fáze stavební zakázky, počínaje její evidencí, přes přípravu nabídky, rozpočtu, harmonogramu, výběr a hodnocení dodavatelů a subdodavatelů, řízení zásob, až po konečnou fakturaci. Závěr praktické části se věnuje možným inovacím v řízení zakázek.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses