Product placement - metody měření a vyhodnocování - Vaněk, Tomáš; Postler, Milan, 1960-; Morávková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Marketingové a komerční komunikace a zařazení product placement v jejich rámci; Product placement, jeho historie, formy a legislativní rámec; Teorie měření a vyhodnocování komerčních komunikací obecně a teorie měření a vyhodnocování product placement specificky; Experimentální ověření teorie na konkrétním příkladě.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses