Vývoj toků přímých zahraničních investic ve světě v letech 2009 až 2011 - Cichrová, Karolína (2012)
Bakalářská práce zkoumá přímé zahraniční investice (PZI), jejich přínosy a rizika. Práce popisuje vývoj toků PZI ve světě v letech 2009 a 2010 a je zaměřena převážně na změny v trendech, které v daném období nastaly. Dále je zmíněn očekávaný vývoj toků PZI v roce 2011 a určité spekulace k budoucímu vývoji ve světě.