Vývoj toků přímých zahraničních investic ve světě v letech 2009 až 2011 - Cichrová, Karolína; Karpová, Eva; Bartušková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce zkoumá přímé zahraniční investice (PZI), jejich přínosy a rizika. Práce popisuje vývoj toků PZI ve světě v letech 2009 a 2010 a je zaměřena převážně na změny v trendech, které v daném období nastaly. Dále je zmíněn očekávaný vývoj toků PZI v roce 2011 a určité spekulace k budoucímu vývoji ve světě.
Vedoucí práce: Eva Karpová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses