Logistika ve firmě WISSA, spol.s r.o. - Dobrovolný, Jan; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato diplomová práce se zabývá logistikou společnosti WISSA, spol. s r.o. Jejím cílem je charakteristika jednotlivých oblastí logistiky této společnosti. Shrnuji v ní také legislativní a smluvní požadavky, kterými se musí společnost řídit. Popisuji v ní dopravu, skladování, řízení zásob, ale i toky logistických informací. Stejně jako nástroje, které umožňují fungování jednotlivých oblastí. Dále se v ní zabývám hledáním problémů logistiky společnosti a jejich řešením. Pomocí analýz a metod -- jako je například metoda ABC nebo metoda řízení zásob, navrhuji zlepšení pro jednotlivé oblasti. Na žádost vedení společnosti, kterému jsou výstupy této práce určeny, se zabývám i několika rozhodovacími problémy týkající se logistiky. Konkrétně se jedná o volbu umístění skladových prostor a rozhodnutí o volbě způsobu dopravy.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses