Energetická politika EU ve vztahu k jaderné energetice - Knapová, Jitka; Němcová, Ingeborg, 1957-; Horák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této práce je na základě vybraných států a jejich přístupů k jaderné energetice posoudit, zda má tento zdroj energie v dnešním kontextu v Evropské unii budoucnost. Významná část je věnována aktuální situaci Německa a jeho plánu odstoupit od jádra. Klíčovou otázkou je, jaký dopad bude mít jejich rozhodnutí na ostatní členské státy EU a zejména na Českou republiku.
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses