Analýza financování podniku CZ LOKO, a.s. - Bárta, Jan; Vávrová, Hana, 1970-; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem práce je popsat možnosti financování podniku a následně analyzovat, jakým způsobem je financován konkrétní podnik. Nejdříve je analyzováno financování na celopodnikové úrovni. Možné zdroje financování jsou rozděleny podle dvou kritérií na vlastní a cizí a na interní a externí. Na tuto část navazuje vyhodnocení EVA podniku. V závěru práce je vyhodnoceno financování podnikové investice. Kritériem pro vyhodnocení je právě vliv na celopodnikový ukazatel EVA.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses