Ocenění stavební společnosti Ravel spol. s r.o. - Přeučil, Adam; Heřman, Jan; Zeman, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem diplomové práce je odhad tržní hodnoty podniku společnosti Ravel spol. s r.o. ke dni 1. dubna 2011. K dosažení tohoto cíle byla vypracována finanční analýza, strategická analýza, analýza generátorů hodnoty, byl sestaven finanční plán a provedeno ocenění metodami DCF Entity, tržního porovnání a metodou majetkovou. Tržní hodnota vlastního kapitálu společnosti Ravel spol. s r.o. k 1. dubnu 2011 dle metody DCF Entity činí 19,662 milionu korun.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses