Dopady finanční a ekonomické krize na španělskou ekonomiku - Pilná, Kristýna; Bič, Josef; Formanová, Věra, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato práce charakterizuje španělskou ekonomiku a hlavní příčiny jejího dlouholetého hospodářského růstu před propuknutím globální krize v roce 2007. Analyzuje průběh finanční ekonomické krize v království, zejména dopad na trh s nemovitostmi, stavebnictví a bankovní sektor Španělska. Velká část je věnována příčinám vysoké nezaměstnanosti a možnostem jejího odstranění. Cílem práce je na základě výchozí situace a rozboru krizového vývoje vyhodnotit přijatá protikrizová opatření a reformy, které by měly zajistit trvale udržitelné zlepšení a stabilitu ekonomiky.
Vedoucí práce: Josef Bič
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses