Prešov a cestovný ruch - Mišková, Zuzana; Netková, Jarmila; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalárska práca je venovaná analýze cestovného ruchu v meste Prešov. Cieľom práce je skúmať potenciál mesta v rámci cestovného ruchu, poukázať na jeho najväčšie výhody, ktoré by mohli prilákať väčší počet turistov ale aj nedostatky, ktoré je potrebné riešiť. Práca je rozdelená na štyri hlavné časti, ktoré sa venujú potenciálu Slovenska a Prešovskému kraju v rámci cestovného ruchu a analýze cestovného ruchu v samotnom meste Prešov. Táto analýza zahrňuje ponuku služieb cestovného ruchu a hlavné turistické atraktivity. Na základe získaných informácií bola na záver práce vypracovaná SWOT analýza.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses