Analýza prístupu vybraného hotela k ochrane životného prostredia - Džambová, Adela; Indrová, Jarmila; Krejčová, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Táto bakalárska práca oboznámi s konceptom trvalo udržateľného rozvoja skrze pohľad významných medzinárodných organizácií. V spojení s tým vysvetlí základné princípy trvalo udržateľného cestovného ruchu a vplyv rozvoja cestovného ruchu na ekonomiku, spoločnosť a životné prostredie. Vysvetlí dôležitosť zavedenia environmentálneho manažérskeho systému a prínos ekoznačení pre ubytovacie zariadenia. Nakoniec predstaví analýzu environmentálnej politky vybraného hotela spolu s návrhmi na jej zlepšenie.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses