Problematika propagácie Portugalska ako destinácie so zvláštným zameraním na český trh. - Bubniaková, Lucia; Mikeš, Jiří, 1942-; Indrová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cieľom tejto diplomovej práce je priblíženie Portugalska ako destinácie a zhodnotenie jeho propagačných aktivít na českom trhu. Prvá časť práce je venovaná všeobecnému popisu marketingového riadenia destinácie, zahrňujúca taktický i strategický marketing. Kapitola kladie dôraz hlavne na marketingové špecifiká pre oblasť cestovného ruchu. Druhá časť práce rozoberá samotné Portugalsko ako destináciu z pohľadu ponuky produktov cestovného ruchu, hlavných cieľových skupín či stratégie riadenia cestovného ruchu v krajine. Zvláštna pozornosť je potom venovaná zmapovaniu propagačných aktivít Portugalska na českom trhu a navrhnutiu opatrení, ktoré by mohli viesť k lepšej a efektívnejšej komunikácií.
Vedoucí práce: Jiří Mikeš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses