Public - Private - Partnership Projekty v Maďarsku a jejich mezinárodní porovnání - Smrčková, Gabriela; Němcová, Ingeborg, 1957-; Horák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou Public Private Partnership (PPP) projektů a jejich využitím coby alternativní formy financování v Maďarsku. Práce je rozdělena do tří částí. V první části jsou obecně definovány pojmy, které s PPP projekty souvisí. Dále zde jsou popsány typy PPP projektů a hlavní výhody a nevýhody, které s sebou tento koncept přináší. Druhá část se věnuje současné situaci na maďarském PPP trhu a poskytuje příklad třech projektů realizovaných formou PPP v Maďarsku. Ve třetí kapitole je pak popsáno partnerství veřejného a soukromého sektoru v České republice. V samotném závěru práce je poskytnuto srovnání České republiky a Maďarska podle několika kritérií
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses