Cestovní ruch obce Jiřetína pod Jedlovou - Tůmová, Monika; Netková, Jarmila; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou cestovního ruchu obce Jiřetín pod Jedlovou, která se nachází v Ústeckém kraji. Jejím cílem je zanalyzování současného stavu cestovního ruchu v obci a navržení možností pro jeho budoucí rozvoj. Práce je členěna do čtyř kapitol. První kapitola pojednává obecně o pojmu cestovní ruch. Následující kapitola přibližuje Ústecký kraj a Chráněnou krajinnou oblast Lužické hory, ve které se obec rovněž nachází. Třetí kapitola je věnována samotné obci, kde je analyzován současný stav cestovního ruchu v obci a zjištěné poznatky jsou shrnuty ve SWOT analýze. Poslední kapitola nastiňuje možnosti budoucího rozvoje cestovního ruchu v Jiřetíně pod Jedlovou.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses