Imigrace do České republiky - Zlatníková, Tereza; Jiránková, Martina, 1967-; Gabrielová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce se snaží obraz aktuální situace v oblasti imigrace do České republiky, zvláštní pozornost je věnována migraci neregulérní, která je zachycena na příkladě ukrajinských imigrantů. Pro pochopení všech souvislostí a možných dopadů jsou v první kapitole rozebrány obecné rysy migrace, zbylé dvě kapitoly už se zabývají konkrétně situací v České republice, jenž je v oblasti posledního vývoje vízové politiky ovlivněna Evropskou unií.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses