ECOWAS ve světové ekonomice s důrazem na Evropskou unii - Tomcová, Petra (2012)
Bakalářská práce "ECOWAS ve světové ekonomice s důrazem na Evropskou unii" se zabývá postavením ECOWASu ve světové ekonomice. První kapitola se věnuje charakteristice regionu, vzniku a vývoji ECOWASu. Druhá kapitola hodnotí hospodářskou situaci společenství a jeho zahraniční obchod. Poslední kapitola se zabývá vztahy EU s ECOWASem.