ECOWAS ve světové ekonomice s důrazem na Evropskou unii - Tomcová, Petra; Adámková, Vlasta; Vrňáková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce "ECOWAS ve světové ekonomice s důrazem na Evropskou unii" se zabývá postavením ECOWASu ve světové ekonomice. První kapitola se věnuje charakteristice regionu, vzniku a vývoji ECOWASu. Druhá kapitola hodnotí hospodářskou situaci společenství a jeho zahraniční obchod. Poslední kapitola se zabývá vztahy EU s ECOWASem.
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses