Bikeparky a jejich význam v cestovním ruchu - Klíma, Petr; Vaško, Martin; Vrtalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zaměřuje na zmapování situace bikeparků v České republice. Toho je docíleno především srovnáváním se zahraničím. Cílem práce je nastínit problematiku bikeparků v České republice a jejich historii, uvedení do kontextu cykloturistiky. Snaží se nalézt význam bikeparků pro cestovní ruch a řešení pro budoucí rozvoj bikeparků. Součástí práce je představení cyklistických disciplín, které jsou úzce spjaty s bikeparky. V práci je použit výzkum dotazníkovým šetřením, cenová analýza a srovnávání se zahraničím.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses