Organizačná architektura podniku - Dančišínová, Mária (2012)
Práca sa vo svojej teoretickej časti venuje odborným informáciám o organizačnej architektúre ako takej, venuje sa individuálne všetkým 4 pilierom organizácie a stručne zachytáva aj teóriu fúzií podnikov. V praktickej časti sú definované jednotlivé oblasti organizačnej architektúry na konkrétnom podniku, ktorý bol súčasťou fúzie. Zachytáva zmeny pred a po spojení podniku a doplňuje ich názormi a postojmi časti zamestnancov podniku, ktorí sa zúčastnili štruktúrovaného rozhovoru.