Organizačná architektura podniku - Dančišínová, Mária; Cejthamr, Václav, 1964-; Dědina, Jiří, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Práca sa vo svojej teoretickej časti venuje odborným informáciám o organizačnej architektúre ako takej, venuje sa individuálne všetkým 4 pilierom organizácie a stručne zachytáva aj teóriu fúzií podnikov. V praktickej časti sú definované jednotlivé oblasti organizačnej architektúry na konkrétnom podniku, ktorý bol súčasťou fúzie. Zachytáva zmeny pred a po spojení podniku a doplňuje ich názormi a postojmi časti zamestnancov podniku, ktorí sa zúčastnili štruktúrovaného rozhovoru.
Vedoucí práce: Václav Cejthamr
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses