Controlling ve firmě Llentab - Zemanová, Tereza (2012)
Tato diplomová práce si klade za cíl teoreticky vymezit základní nástroje používané moderním controllingem a poté je prakticky aplikovat na konkrétní podnik v České republice. K analýze sledovaného podniku budou využity jak strategické, tak operativní nástroje controllingu. Vlastní výpočty a analýzy pomohou firmě pochopit, v jakém prostředí působí a jak si sama stojí. v závěru pak budou formulovány názory a doporučení na současně používané postupy ve firmě.