Controlling ve firmě Llentab - Zemanová, Tereza; Mikovcová, Hana, 1959-; Koucká, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato diplomová práce si klade za cíl teoreticky vymezit základní nástroje používané moderním controllingem a poté je prakticky aplikovat na konkrétní podnik v České republice. K analýze sledovaného podniku budou využity jak strategické, tak operativní nástroje controllingu. Vlastní výpočty a analýzy pomohou firmě pochopit, v jakém prostředí působí a jak si sama stojí. v závěru pak budou formulovány názory a doporučení na současně používané postupy ve firmě.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses