Environmentální politika Města Tábor - Krejčová, Jitka (2012)
Teoretická část vztahující se k ochraně životního prostředí a systémům environmentálního managementu. Praktická část se týká environmentálních aktivit Města Tábora a zhodnocení jejich stavu do roku 2011. Součástí práce je zpracovaný dotazník občanům Tábor.