Environmentální politika Města Tábor - Krejčová, Jitka; Plášková, Alena, 1949-; Mišík, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Teoretická část vztahující se k ochraně životního prostředí a systémům environmentálního managementu. Praktická část se týká environmentálních aktivit Města Tábora a zhodnocení jejich stavu do roku 2011. Součástí práce je zpracovaný dotazník občanům Tábor.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses