Analýza a strategie rozvoje cestovního ruchu kraje Vysočina - Tesařík, Martin; Vaško, Martin; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat současný stav cestovního ruchu v kraji Vysočina a navrhnout případné cesty vedoucí ke zlepšení stávající situace. Tato bakalářská práce využívá široké spektrum statistických dat, oficiálních dokumentů a poznatků získaných osobní návštěvou kraje. Vyústěním analýzi všech těchto dat je sestavení SWOT analýzi pro cestovní ruch a vyvození závěru, zda Vysočina zaostává za svým potenciálem v oblasti CR, či nikoliv.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses