Analýza zajištění BOZP ve společnosti ZEA+ spol. s r.o., provozovna Dřevčický park. - Tůma, David (2012)
Práce se zaměřuje na analýzu zajištění BOZP ve společnosti ZEA+ spol. s r.o., v provozovně Dřevčický Park. Cílem práce je navržení opatření ke snížení rizik a vytvoření dokumentů, které společnost nemá vypracovány. Dalším cílem je identifikace opomenutí ve vedených záznamech společnosti a identifikace neodstraněných závad v dokumentaci o kontrolách a revizích zařízení. Splnění těchto cílů práce bude dosaženo představením problematiky BOZP, legislativních požadavků, metod analýzy rizik, následnou analýzou současného stavu zajištění BOZP v provozovně, analýzou současné dokumentace a zjištěním nedostatků. Vytvořené dokumenty, návrhy opatření a identifikace opomenutí budou sloužit v první řadě vedoucím pracovníkům k zajištění bezpečnosti a zamezení vzniku úrazů a nehod. Omezení a snížení rizik bude mít přímý vliv na bezpečnost pracovníků i zákazníků provozovny a vytvořené dokumenty doplní a zlepší systém současné firemní dokumentace.