Analýza rizik BOZP ve společnosti Coca-Cola HBC Česká republika s.r.o. - Hertík, Vojtěch (2012)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice bezpečnosti práce, konkrétně analýze rizik ve společnosti Coca -- Cola HBC Česká republika. Cílem práce je vytvořit návrh na zlepšení dokumentace BOZP podrobnou analýzou rizik v oddělení Cold -- Drink. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části -- teoretickou a praktickou část. V teoretické části je představena problematiku BOZP, uvedena související legislativa a přiblížena norma ČSN OHSAS 18001. V neposlední řadě je pozornost věnována také vyhledávání a hodnocení rizik. V souvislosti s tím jsou uvedeny vybrané metody, které podniky pro vyhledávání, potažmo hodnocení rizik, v současnosti používají. V části praktické je představen profil společnosti Coca -- Cola, popsána dokumentace společnosti v oblasti BOZP, uveden postup společnosti při analýze rizik a tabulka rizik vypracována pro oddělení Cold -- Drink. Na základě této tabulky je vytvořen návrh na zlepšení dokumentace -- tzv. Bezpečný pracovní postup pro oddělení Cold -- Drink.