Súčasné postavenie EÚ vo svetovej ekonomike v kontexte hospodárskej krízy - Bačová, Kristína; Formanová, Věra, 1985-; Procházková Iliniţchi, Cristina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práca sa zaoberá vývojom Európskej únie so zameraním na jej posledné obdobie, ktoré zohľadňuje dopady hospodárskej krízy. Cieľom je zhodnotenie postavenia tohto integračného zoskupenia v kontexte krízy, a to hlavne pomocou základných makroekonomických a neekonomických ukazovateľov. Záverečná kapitola je venovaná najaktuálnejším problémom, predovšetkým kríze eurozóny, ale taktiež príležitostiam a hrozbám, ktorým musí Európa vplyvom krízy čeliť.
Vedoucí práce: Věra Tunkrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses