Medzinárodná migrácia a jej dopady na Slovenskú republiku - Luhová, Nikoleta; Adámková, Vlasta; Procházková Iliniţchi, Cristina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cieľom tejto práce je zmapovať dopady medzinárodnej migrácie na Slovenskú republiku, uviesť negatíva, ale aj pozitíva, ktoré so sebou migrácia prináša. V tejto práci chcem podať prehľadné informácie o tom, koľko migrantov a z akých krajín žije medzi nami, ako sú schopní sa začleniť do našej spoločnosti a aké sú dopady ich pobytu na Slovenskú republiku.
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses