Analýza obchodnej vybavenosti Košíc a chovanie zákazníkov - Vojáčková, Zuzana; Cimler, Petr, 1956-; Chylíková, Hana, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalárska práca popisuje obchodnú vybavenosť mesta Košice a nákupné chovanie miestnych obyvateľov. Zameriava sa na maloobchod v oblasti potravín. Prvá kapitola stručne približuje históriu a súčasnú geografickú a demografickú podobu Košíc a podrobne charakterizuje maloobchodnú vybavenosť mesta. V druhej kapitole sú popísané súčasné trendy chovania zákazníkov v rámci celého Slovenska. Tretia kapitola analyzuje a hodnotí výsledky dotazníka zameraného na nákupné chovanie zákazníkov v Košiciach. V záverečnej časti sú celoslovenské nákupné trendy porovnávané s košickými a zároveň je špecifikovaný typický košický zákazník.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses