Zefektivnění distribuce ve vybrané společnosti - Sychra, Jiří; Zelený, Lubomír; Bartoš, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá distribucí ve vybrané společnosti. Společnost prochází v současnosti mnoha změnami, které postihují celý logistický řetězec. Situací na trhu je nucená ke změnám jak na straně centrálního skladu, tak na straně distribuce zákazníkům. Tyto změny jsou autorem analyzovány a porovnávány s nastudovanou teorií. Zároveň navrhuje pro danou společnost opatření, která by mohla zvýšit efektivitu v jednotlivých částech logistického řetězce. Pro tato doporučení není využita pouze teorie. Podniku jsou doporučována i řešení z jiných společností, ve kterých mohl autor práce čerpat inspiraci během studia a pracovní praxe.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses