Hospodárska politika Norska v novom tisícročí - Krausová, Simona; Neumann, Pavel, 1956-; Sudliankou, Aliaksandr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Hlavným cieľom tejto bakalárskej práce je charakterizovať hospodársku politiku Nórska v novom tisícročí. Táto práca je rozdelená do štyroch kapitol. Prvá popisuje inštitucionálne prostredie tejto krajiny. Druhá kapitola sa zaoberá vývojom hospodárskej politiky a ekonomiky Nórska do roku 2000. Posledné dve kapitoly sa už zameriavajú na vývoj hospodárskej politiky v novom tisícročí, pričom prvá opisuje vývoj do roku 2005 a tá druhá od roku 2005 až do súčasnosti.
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses