Marketing maloobchodu - Demuth, Jan (2012)
Práce se zabývá marketingem maloobchodu v České republice, se zvláštním zaměřením na in-store marketingové nástroje a aktivity. Cílem práce je zhodnotit využití marketingových nástrojů v konkrétní maloobchodní prodejně. Touto zvolenou prodejnou je potravinový supermarket Billa. V první části práce jsou na základě odborné literatury představeny jednotlivé relevantní marketingové nástroje a zároveň i stručná historie a vývoj marketingu maloobchodu v České republice. Druhá část se soustřeďuje na situaci ve vybrané prodejně, představuje jednotlivé kategorie používaných marketingových nástrojů a zároveň nabízí jejich hodnocení.