Ocenění podniku BRISK, a.s. - Švarc, Michal; Kislingerová, Eva, 1950-; Čámská, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této diplomové práce je stanovení hodnoty podniku působící na trhu automobilového průmyslu, společnosti BRISK, a.s. k 30.6.2012 za použití výnosové metody DCF ve variantě entity. Hodnota podniku je stanovena za účelem koupě potenciálním investorem. Práce je rozdělena na 2 hlavní části. Teoretickou část vymezující základní východiska oceňování a praktickou část, skládající se ze strategické analýzy, finanční analýzy a finančního plánu.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses